Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerti Pad rendelés a KERTIPAD.COM oldalon

Kerti Pad Kft
2021. 05. 19. 00:00:00
Kerti Pad rendelés a KERTIPAD.COM oldalon

Kerti Pad rendelés a KERTIPAD.COM oldalon.

 

Kedves Látogató!

Kerti pad öntöttvas lábbal, GDANSK pad

Egy kis segítséget szeretnénk biztosítani a Kerti Pad Kft webáruház használatához. Az oldalon regisztráció nélkül is rendelhetnek, viszont a regisztrált vásárlásnak sok előnye lehet - illetve semmilyen kötelezettsége nincs, ezért célszerű így rendelni. Termékeink általában túlméretes termékek a "futárcégek standard méreteihez képest", ezért a webáruház által jelzett szállítási díjak eltérhetnek, nyilván magasabb szállítási költség esetén egyeztetünk Önnel. Jellemzően a nagyobb méretű kerékpár tárolókat érinti a magasabb szállítási díj.

A termékek egy részét saját készletről, gyors szállítással tudjuk biztosítani, a webáruházban megjelenített készlet erejéig. Saját készletről kizárólag szállítási költséggel tudunk csomagot feladni, illetve személyesen átvehető egyeztetés alapján. Lehetőség van a Gyártótól egyenesen a Megrendelőhöz szállíttatni a terméket "kizárólag átutalás esetén" így időt, energiát és pénzt takaríthat meg, ez az opció néhány termék esetén már gazdaságos - több termék esetén akár díjmentes is lehet. Gyártótól való szállítás esetén kérjük a készletinformációt ne vegye figyelembe mert az a saját belföldi készletet tükrözi. Például Ön rendel 4 darab kerti padot gyártói szállítással, ennek a szállítási költsége jelenleg "2021-05-19" maximum 20Eft+áfa, viszont ha 5 vagy 6 darabot rendel akkor sem változik, 8 darabtól pedig DÍJMENTES a szállítás.Készleten nem levő termékek szállítási ideje átlagosan 2 hét! Vállalkozás esetében kérjük az Adószámot pontosan megadni szíveskedjen, és ügyeljen a számlázási és szállítási címre.

Fontos hogy termékeinket magánszemélyek, közületek, vállakozások is megvásárolhatják, mennyiségi korlátozás nélkül. Szállítással kapcsolatos kérdés esetén kérjük érdeklődjön az info@kertipad.com címen, illetve telefonon a +36705343532 számon.

Üdvözlettel: Kerti Pad Kft. Webáruház

#kertipadkft

Keresés